Pupinformatie

Algemeen

Af en toe wordt een nestje gefokt. Dat gebeurt volgens de regels en het beleid van de Nederlandse Herdershonden Club. Pups worden in huis geboren en groot gebracht.

De pups worden toegewezen op basis van de puptest(en) van de Nederlandse Herdershonden Club en eigen observatie. Ze gaan voorzien van stamboom en dierenpaspoort, ontwormd, geënt en gechipt hun nieuwe toekomst tegemoet. Ook zijn ze dan voor eerste registratie aangemeld bij de Databank Honden. Ze zijn minimaal 7 weken voordat ze mogen verhuizen. Dan hebben ze de eerste socialisatieperiode achter de rug. Socialisatie moet door de nieuwe eigenaar verder ter hand worden genomen. Als dat gebeurt, krijgt men een trouwe- en plezierige huisgenoot.

Begin 2020 het 2 nest van Atseya Elise. Dat wordt het D-Nest van de kennel Van Sophars Hof. Partner Pavlov (Maurice) woont bij de familie Maes in Rumpst, België. Hij is goudgestroomd.
Belangstelling voor een pup kan kenbaar worden gemaakt door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor verdere bijzonderheden klik hier